Bikefit

Finn din optimala sittställning så cyklar du snabbare, längre och mer bekvämt med minskad skaderisk.

BLI ETT MED DIN CYKEL

En bikefit går ut på att anpassa din cykel efter dina förutsättningar så att du får en optimal sittställning. Denna sittställning hjälper dig att klättra snabbare, åka utför med större självförtroende och köra längre med mindre ansträngning oavsett terräng. Även ömmande kroppsdelar eller domningar i händer, fötter och mjukdelar där kropp och sadel möts kan motverkas med en optimal sittställning. Alla cyklister kan dra fördel av en bikefit. Låt våra utbildade och certifierade specialister hjälpa dig med detta.

Boka din bikefit

Retül Fit

Retül Fit kombinerar och utvecklar det världsberömda Body Geometry Fit-konceptet, som är utvecklat av Specialized tillsammans med idrottsläkaren och professorn Andy Pruitt, med högteknologiska verktyg från Retül. Tack vare Vantage Motion Capture-systemet från Retül kan vi med exakt precision anpassa din cykel efter dig och på sätt få dig att cykla snabbare, längre och mer bekvämt med en minskad skaderisk.

PRISER

Retül Fit

Bikefit enligt Retüls välrenommerade Retül Fit-koncept med Vantage Motion Capture-systemet.
Pris: 2 000 kr

Retül Fit Aero

Bikefit för triathlon- och tempocyklar enligt Retüls välrenommerade Retül Fit-koncept med Vantage Motion Capture-systemet.
Pris: 3 000 kr

Storleksinpassning

En storleksinpassning innebär att du får en cykel som är korrekt inställd efter dina mått.
Vi ställer in rätt sadelhöjd, sadelns horisontala position, höjd på styret och rätt styrstamslängd.
Pris: 800 kr

Boka din bikefit