Kom och jobba hos oss!

Har du ett passionerat intresse för cyklar? Brinner du för att hjälpa andra att finna glädjen i cykling? Är du hel, ren och snäll? Då vill du kanske jobba hos oss?

Specialized är ett av cykelbranschens ledande varumärken som vi på Specialized Concept Store Göteborg har förtroendet att representera. Vårt team består av hängivna cyklister som ständigt strävar efter att ge kunden bästa möjliga upplevelse oavsett om det gäller köp av sin första cykel, service på en gammal trotjänare eller utförandet av en bikefit.

Vi söker just nu en säljare och en mekaniker.

Säljare

Som säljare hos oss spelar du en viktig roll i kundens köpprocess. Genom en förståelse av kundens behov kombinerat med en gedigen produktkännedom och egen erfarenhet kommer du lägga grunden för en långvarig cykelglädje. Företrädesvis spenderar du din arbetsdag på butiksgolvet men vid behov kommer du också arbeta i verkstaden med att utföra service av cyklar och enklare reparationer. Utöver detta ingår påfyllning av varor, skyltning och prismärkning.

Du ska ha erfarenhet av försäljning i butik eller annat serviceyrke. Vi ser gärna att du har tävlingsvana och förstår vilka krav som ställs på utrustning i en tävlingssituation. Du är en aktiv cyklist med kunskap, förmåga och vilja att ta hand om dina cyklar. Det är klart meriterande om du jobbar eller har jobbat med cyklar tidigare.

Tjänsten är 50% med möjlighet upp till 100% beroende på behovet i butiken (vardagar och lördagar) och avser säsongen 2021, framför allt mars-september. Lönen följer Handels kollektivavtal.

Mekaniker

Som cykelmekaniker hos oss spelar du en viktig roll i kundens cykelupplevelse. Genom en förståelse av kundens behov kombinerat med en gedigen produktkännedom och egen erfarenhet kommer du lägga grunden för en långvarig cykelglädje. Företrädesvis spenderar du din arbetsdag i vår cykelverkstad med service och reparationer av cyklar, dämparservice, montering av nya cyklar och custom-byggen. Då vi har en öppen verkstad i butiken blir det stor kundkontakt dagligen och vid behov kommer du också arbeta i butiken med försäljning.

Du ska minst ha två års erfarenhet av arbete i cykelverkstad och ha mycket god kunskap om moderna mountainbikes och landsvägscyklar. Du ska vara stresstålig och kunna hålla många bollar i luften samtidigt. Du är med största sannolikhet cyklist och spenderar helst din lediga tid bakom ett cykelstyre. Erfarenhet från annat serviceyrke är starkt meriterande.

Tjänsten är 100% (vardagar och lördagar) och avser säsongen 2021, framför allt mars-september. Med rätt förutsättningar kan tjänsten övergå till en tillsvidareanställning. Lönen följer Handels kollektivavtal.

Låter detta intressant?

Skicka in din ansökan eller cykla förbi och presentera dig! Vi behandlar ansökningar löpande.

Ansök nu