En ny cykel är en viktig investering för familjer. Särskilt nu, när föräldrar letar efter säkra och roliga sätt för deras barn att komma ut och hålla igång.

Vi vet att bättre komfort öppnar dörren till mer cykling. För barncyklar kommer den komforten från rätt passform och design som är fokuserad på barn. Eftersom barn växer snabbt och oregelbundet är den perfekta passformen ofta kortvarig. Det vill Specialized ändra på. Barn förtjänar inte bara klassledande cyklar, de förtjänar också en cykel som passar bättre och längre.

jett-sizes-color

Jett är utrustad med komponenter anpassade efter barns förutsättningar och utformad med en justerbarhet som motsvarar ett barns tillväxt över 30 månader.

Specialized barnhjälmar är säkra, välventilerade och kommer i färger och mönster som tilltalar unga. Alla hjälmar är utrustande med MIPS (Multi-Directional Impact Protection System) samt en baklampa för ökad synlighet i både ljus och mörker. De är dessutom justerbara i storlek för att säkerställa bästa möjliga passform.