Shop Rides

Följ med på våra cykelturer och upptäck nya stigar och vägar.

CYKLA MED OSS

Vi kör flera olika cykelturer och förhoppningsvis har vi någon runda som passar dig som handen i handsken. Vi utgår alltid från butiken och försöker att anpassa farten efter gruppens förmåga. Det kostar inget att vara med, men du förväntas vara självförsörjande på turen. Packa därför alltid med en extra slang, luft och energi om du behöver det.

För den som är intresserad finns det lånecyklar att tillgå. Hör av dig till oss senast dagen innan turen om du vill testa en cykel! Det kostar 200 kr att låna en testcykel under en butikscykling.

Wednesday Warriors

Wednesday Warriors innebär fartfylld cross country varje onsdag. Vi kombinerar fart, höjdmeter, puls och vissa tekniska partier för en bra genomkörare efter egen förmåga. Passet leds av Tobbe som leder runt er på fina stigar i Delsjöområdet. Samling i butiken kl 18:15 och vi ger oss av strax därefter.

Dag och tid: Onsdagar 18:15-20:45

Läs mer


Joyride

Som namnet antyder innebär Joyride glädjefylld stigcykling och tanken är att samla tjejer som gillar att cykla mountainbike ihop. Turen leds av våra ambassadörer Helena och Kajsa som väljer område och stigar utifrån aktuella förhållanden.

Dag och tid:  Varannan onsdag (udda veckor) 18:00-20:15

Läs mer


Dawn Patrol

Varje lördagsmorgon beger vi oss mot Änggårdsbergen. Wictor leder turen och väljer stigar och leder beroende på väder och humör. Ganska lugnt i klättringarna, fri fart nedför och vi samlar alltid upp gruppen när vi väl kommit ner.

Dag och tid: Lördagar 8:45-11:00

Läs mer