Om Oss

Vi älskar att cykla och vill sprida den känslan till andra. Detta genomsyrar allt vi gör. Vi erbjuder kunskap, produkter och service på högsta nivå och vi gör det enkelt för dig att köpa och äga en cykel. Vi är en cykelbutik som värnar om varje kund.

Bakom Specialized Concept Store Göteborg står bröderna Tommy och Jimmy Evaldsson som efter 25 år i branschen byggt upp ett välkänt och respekterat namn i hela cykelsverige.

”Vår målsättning är enkel. Vi och vår personal kommer alltid vara aktiva på cykeln. Oavsett om det är i stan, på stigen eller landsvägen. För motionens skull eller på träningar och tävlingar. Vi har oförtröttligt jobbat på detta sätt och tror oss veta att detta är det bästa sättet att skapa kunskap om de produkter som vi säljer och förmedlar.”– Tommy Evaldsson

Specialized grundades 1974 i Morgan Hill, Kalifornien av Mike Sinyard. Mike som fortfarande är huvudägare och högste chef har alltid älskat cykel och cykelsport. Specialized är skapat av cyklister, för cyklister. Idag är Specialized ett världsledande cykelmärke som fokuserar sin utveckling runt funktionella och tekniskt avancerade produkter för att säkerställa högsta möjliga kvalitet, funktionalitet och maximal cykelglädje.

Specialized Concept Store Göteborg erbjuder produkter från Specialized hela sortiment. Förutom ett gediget urval av mountainbikes, landsvägscyklar, hybrider och standardcyklar erbjuds personlig utrustning såsom hjälmar, skor, handskar och kläder samt komponenter och tillbehör i form av sadlar, hjul, däck, pedaler, pumpar och cykeldatorer.


LAGUPPSTÄLLNING

Vi har samlat en stark, erfaren och cyklande personalstyrka som kan hjälpa dig hitta den perfekta cykeln som du är både nöjd och trygg med.
  Pernilla Evaldsson Rydén

  Pernilla

  Pernilla Evaldsson Rydén
  Butikschef
  Tobias Belforth

  Tobbe

  Tobias Belforth
  Butik och Bikefit
  Wictor Jacobsson

  Wictor

  Wictor Jacobsson
  Butik och Verkstad
  Sady Nunez

  Sady

  Sady Nunez
  Butik och Verkstad
  Linda Jansson

  Linda

  Linda Jansson
  Event och Bikefit
  David Ragnarsson

  David

  David Ragnarson
  Verkstad

  Peter

  Peter Pousard
  Butik
  Tommy Evaldsson

  Tommy

  Tommy Evaldsson
  Marknad
  Jimmy Evaldsson

  Jimmy

  Jimmy Evaldsson
  Inköp
  Tobias Rydén

  Tobias

  Tobias Rydén
  Digital marknadsföring

AMBASSADÖRER

Våra fantastiska ambassadörer träffar du på våra events och shop rides.
  Andreas Hellberg

  Andreas

  Andreas Hellberg
  MTB
  Erik Paulsson

  Erik

  Erik Paulsson
  MTB
  Helena Sjödahl

  Helena

  Helena Sjödahl
  MTB
  Jon Bokrantz

  Jon

  Jon Bokrantz
  MTB
  Kajsa Olsson

  Kajsa älskar att cykla stig, fort och gärna utför. Gillar att peppa och utveckla andras självförtroende och teknik på cykeln.

  Kajsa Olsson
  MTB
  Linda Jacobsson

  Linda har tävlat på landsväg sedan ungdomsåren och kört JVM i Florens. Hon älskar att cykla och har cyklat från Mölndal till Dubai.

  Linda Jacobsson
  Landsväg
  Marcus Svensson

  Marcus har tävlat på landsväg i många år, vunnit Swe-cup 2014 och 2015, samt älskar äventyr på cykel.

  Marcus Svensson
  Landsväg
  Patric Alm

  Patric

  Patric Alm
  Landsväg
  Sophie Girolami

  Sophie har cyklat landsväg sedan 2013 och trivs bäst på små krokiga vägar, gärna kuperade!

  Sophie Girolami
  Landsväg
Välkommen
Ta en titt in i butiken

Enkelt att köpa och äga cykel

Testkör innan köp

Du har alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig. På så vis är det lättare att välja rätt och få en optimal cykelupplevelse.

KÖRKLAR CYKEL

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått. Du får dessutom ett leveransprotokoll som listar vilka justeringar som är gjorda.

RÄNTEFRI AVBETALNING

Med Wasa Kredit kan vi erbjuda dig ett av marknadens bästa erbjudanden när det gäller avbetalning. Delbetala upp till 100 000 med 0% ränta i 24 månader.

FRI JUSTERING

Som kund hos oss kan du alltid komma in och få dina växlar och bromsar justerade. På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.