Specialized Bicycle Components

Specialized grundades 1974 i Morgan Hill, Kalifornien av Mike Sinyard. Mike som fortfarande är huvudägare och högste chef har alltid älskat cykel och cykelsport. Specialized är skapat av cyklister, för cyklister.

specialized-innovate

Innovate or die

Idag är Specialized ett världsledande cykelmärke som fokuserar sin utveckling runt funktionella och tekniskt avancerade produkter för att säkerställa högsta möjliga kvalitet, funktionalitet och maximal cykelglädje.

Mer än 25 år i branschen

Specialized Concept Store Göteborg öppnades i mars 2015. Butiken drivs av Pernilla Evaldsson Rydén tillsammans med sina bröder Tommy och Jimmy Evaldsson som efter mer än 25 år i branschen och på startlinjen byggt upp ett välkänt och respekterat namn i hela cykelsverige.

Specialized Concept Store Göteborg erbjuder ett gediget urval av mountainbikes, landsvägscyklar, hybrider och standardcyklar samt personlig utrustning, komponenter och tillbehör. I butiken finns även en välutrustad verkstad, bikefit-studio, café samt en träningslokal.

Enkelt att köpa och äga cykel

TESTKÖR INNAN KÖP

Du har alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig. På så vis är det lättare att välja rätt och få en optimal cykelupplevelse.

KÖRKLAR CYKEL

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått. Du får dessutom ett leveransprotokoll som listar vilka justeringar som är gjorda.

RÄNTEFRI AVBETALNING

Med Wasa Kredit kan vi erbjuda dig ett av marknadens bästa erbjudanden när det gäller avbetalning. Delbetala upp till 100 000 med 0% ränta i 24 månader.

FRI JUSTERING

Som kund hos oss kan du alltid komma in och få dina växlar och bromsar justerade. På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

evalds

Köp hos Evalds.se, hämta hos oss

Tillsammans med vår systerbutik Evalds.se på webben, erbjuder vi dig möjligheten att hämta ut dina beställda varor fraktfritt hos oss på SCSGBG.

Gå till Evalds.se
om-oss-bottom