Cykla med oss

Vi kör flera olika cykelturer och förhoppningsvis har vi någon runda som passar dig som handen i handsken. Vi utgår alltid från butiken och försöker att anpassa farten efter gruppens förmåga. Det kostar inget att vara med, men du förväntas vara självförsörjande på turen.

Bra att ha med

  • Vatten
  • Energi
  • Punkakit
  • Lampor (vår och höst)

Glatt humör och hjälm är obligatoriskt på alla våra turer och du deltar på egen risk.

Anmälan

Anmäl dig gärna till våra turer via våra events på Facebook. På så vis vet vi ungefär hur många som kommer och vi kan lättare nå varandra om något oförutsett skulle hända.

Anmäl dig här
Gravel

Scsgbg Gravel Ride

Scsgbg Gravel Ride är social grusvägscykling där vi utforskar skogar och grusvägar runt om Göteborg. Vi anpassar farten efter gruppen och låter ingen bli avhängd.

Samling vid butiken med avfärd kl 18.

Dag och tid

Måndagar med samling 17:45

Gravel

Scsgbg Super Social Gravel Ride

Scsgbg Super Social Gravel Ride är en grustur som är lite kortare, med lite färre höjdmeter och ett lägre tempo jämfört med SCSGBG Gravel Ride på måndagar.

Samling vid butiken med avfärd kl 18.

Dag och tid

Torsdagar med samling vid butiken 17:45

Trail

Scsgbg Trail Ride

Scsgbg Trail Ride är social stigcykling där område och stigval varieras efter aktuella förhållanden. Vi siktar på att köra roliga och inte alltför tekniska stigar med fint flyt. Vi klättrar lugnt och sansat och vi samlar alltid ihop gruppen efter olika segment.

Dag och tid

Lördagar med samling vid butiken 9:45

Landsväg

Scsgbg Road Ride

Scsgbg Road Ride är social landsvägscykling där vi delar upp oss i en social och en supersocial grupp och anpassar farten därefter och låter ingen bli avhängd. Distansen brukar landa runt 50-60 km.

Samling vid butiken med avfärd klockan 18.

Dag och tid

Åter april 2024

Testa en ny cykel

I samband med våra turer finns det möjlighet att för 300 kr testa cyklar från årets sortiment. Hör av dig till oss senast dagen innan turen, ta med dig ditt ID-kort och dyk upp i butiken en kvart före turen startar. Köper du en cykel av oss inom ett år så drar vi av denna kostnad på köpesumman.

MTB för tjejer

Joyride Scsgbg Trail

Som namnet antyder innebär Joyride Scsgbg Trail glädjefylld stigcykling och tanken är att samla tjejer som gillar att cykla mountainbike ihop. Turen leds av våra kvinnliga ambassadörer som väljer område och stigar utifrån aktuella förhållanden.

Dag och tid

Åter våren 2023

Nybörjartur

Rookie Joyride

Rookie Joyride Trail riktar sig till tjejer som nyligen börjat cykla MTB eller precis köpt sin första mountainbike.

Dag och tid

Åter våren 2023