Med anledning av COVID-19

För att minska smittspridning och undvika eventuell ökad påfrestning på en redan mycket ansträngd vårdsituation har vi bestämt att, från och med november, återigen pausa alla gruppturer igen, förutom i Zwift.

Zwift

SZR Women's Joyride

Glädjefylld gruppträning för tjejer i Zwift. Häng med och ta del av gemenskapen tillsammans med andra tjejer från hela världen och få en härlig start på din vecka!

Målet med denna groupride är att erbjuda en rolig och stöttande atmosfär för tjejer som cyklar på Zwift och vi försöker skapa en liknande känsla som på våra Joyrides i verkliga livet. Var gärna med och chatta medan du cyklar om du kan!

Dag och tid

Måndagar 18:30 (okt-mars)

Cykla med oss

Vi kör flera olika cykelturer och förhoppningsvis har vi någon runda som passar dig som handen i handsken. Vi utgår alltid från butiken och försöker att anpassa farten efter gruppens förmåga. Det kostar inget att vara med, men du förväntas vara självförsörjande på turen.

Bra att ha med

  • Vatten
  • Energi
  • Punkakit
  • Lampor (vår och höst)

Glatt humör och hjälm är obligatoriskt på alla våra turer och du deltar på egen risk.

Anmälan

Anmäl dig gärna till våra turer via våra events på Facebook. På så vis vet vi ungefär hur många som kommer och vi kan lättare nå varandra om något oförutsett skulle hända.

Anmäl dig här
Trail

Socials Trail Ride

Inför våren 2021 samlar vi våra gruppturer, förutom Joyride som lever kvar som ett eget samlingsnamn, under namnet SoCialS. Mer information kommer inom kort.

Dag och tid

Kommer våren 2021

Landsväg

Socials Road Ride

Inför våren 2021 samlar vi våra gruppturer, förutom Joyride som lever kvar som ett eget samlingsnamn, under namnet SoCialS. Mer information kommer inom kort.

Dag och tid

Kommer våren 2021

Testa en ny cykel

I samband med våra turer finns det möjlighet att för 300 kr testa cyklar från årets sortiment. Hör av dig till oss senast dagen innan turen, ta med dig ditt ID-kort och dyk upp i butiken en kvart före turen startar. Köper du en cykel av oss inom ett år så drar vi av denna kostnad på köpesumman.

MTB för tjejer

Joyride Trail

Som namnet antyder innebär Joyride Trail glädjefylld stigcykling och tanken är att samla tjejer som gillar att cykla mountainbike ihop. Turen leds av våra kvinnliga ambassadörer som väljer område och stigar utifrån aktuella förhållanden.

Dag och tid

Åter våren 2021

Nybörjartur

Rookie Joyride

Rookie Joyride Trail riktar sig till tjejer som precis köpt sin första mountainbike, funderar på att köpa en eller bara vill testa hur det är att cykla MTB. Turen kommer att köras en gång i månaden som en tredje grupp i vår vanliga Joyride Trail.