Shop Rides

Följ med på våra cykelturer och upptäck nya stigar och vägar.

CYKLA MED OSS

Vi kör flera olika cykelturer och förhoppningsvis har vi någon runda som passar dig som handen i handsken. Vi utgår alltid från butiken och försöker att anpassa farten efter gruppens förmåga. Det kostar inget att vara med, men du förväntas vara självförsörjande på turen. Packa därför alltid med en extra slang, luft och energi om du behöver det. Hjälm är obligatoriskt på alla våra turer och du deltar alltid på egen risk.

För den som är intresserad finns det lånecyklar att tillgå. Hör av dig till oss senast dagen innan turen om du vill testa en cykel! Det kostar 200 kr att låna en testcykel under en butikscykling.


Dawn Patrol

Varje lördagsmorgon beger vi oss mot Änggårdsbergen. Wictor, Sady och/eller Erik leder turen och väljer stigar och leder beroende på väder och humör. Ganska lugnt i klättringarna, fri fart nedför och vi samlar alltid upp gruppen när vi väl kommit ner.

Dag och tid: Lördagar 8:45-11:00

Läs mer


Road Ride

Fokus med Road Ride är att ha trevligt. Du kommer vara trött efteråt, men vi kommer inte vända ut och in på våra lungor. På vissa partier har vi fri fart och samlar då ihop oss efteråt. Vi anpassar farten efter gruppen, delar upp gruppen efter behov och viktigast av allt: vi låter ingen bli avhängd.

Dag och tid: Vårpremiär 4 april

Läs mer


Joyride Road

Vill du träffa nya cykelvänner, hitta nya vägar och slipa din cykelfärdigheter tillsammans med likasinnade tjejer? Då är Joyride Road helt rätt för dig! Turen leds av våra kvinnliga ambassadörer som väljer vägar efter aktuella förhållanden.

Dag och tid: Snart vårpremiär!

Läs mer


Joyride Trail

Som namnet antyder innebär Joyride Trail glädjefylld stigcykling och tanken är att samla tjejer som gillar att cykla mountainbike ihop. Turen leds av våra kvinnliga ambassadörer som väljer område och stigar utifrån aktuella förhållanden.

Dag och tid: Vårpremiär 27 mars

Läs mer