Cykla med oss

Vi kör flera olika cykelturer och förhoppningsvis har vi någon runda som passar dig som handen i handsken. Vi utgår alltid från butiken och försöker att anpassa farten efter gruppens förmåga. Det kostar inget att vara med, men du förväntas vara självförsörjande på turen.

Bra att ha med

  • Vatten
  • Energi
  • Punkakit
  • Lampor (vår och höst)

Glatt humör och hjälm är obligatoriskt på alla våra turer och du deltar på egen risk.

Anmälan

Anmäl dig gärna till våra turer via våra events på Facebook. På så vis vet vi ungefär hur många som kommer och vi kan lättare nå varandra om något oförutsett skulle hända.

Anmäl dig här
Landsväg

Scsgbg Road Ride

Scsgbg Road Ride är lugn socialcykling där vi anpassar farten efter gruppen och låter ingen bli avhängd. Distansen brukar landa runt 50-60 km.

Samling sker utanför butiken och avfärd sker klockan 18.

Dag och tid

Åter våren 2022

Trail

Scsgbg Trail Ride

Scsgbg Trail Ride är social stigcykling där område och stigval varieras efter aktuella förhållanden. Ganska lugnt i klättringarna, fri fart nedför och vi väntar alltid på alla när vi väl kommit ner.

Dag och tid

Åter våren 2022

Gravel

Scsgbg Gravel Ride

Scsgbg Gravel Ride är grusvägscykling där vi utforskar skogar och grusvägar runt om Göteborg.

Dag och tid

Åter våren 2022

Testa en ny cykel

I samband med våra turer finns det möjlighet att för 300 kr testa cyklar från årets sortiment. Hör av dig till oss senast dagen innan turen, ta med dig ditt ID-kort och dyk upp i butiken en kvart före turen startar. Köper du en cykel av oss inom ett år så drar vi av denna kostnad på köpesumman.

MTB för tjejer

Scsgbg Joyride Trail

Som namnet antyder innebär Scsgbg Joyride Trail glädjefylld stigcykling och tanken är att samla tjejer som gillar att cykla mountainbike ihop. Turen leds av våra kvinnliga ambassadörer som väljer område och stigar utifrån aktuella förhållanden.

Dag och tid

Åter våren 2022

Nybörjartur

Rookie Joyride

Scsgbg Rookie Joyride Trail riktar sig till tjejer som precis köpt sin första mountainbike, funderar på att köpa en eller bara vill testa hur det är att cykla MTB. Turen kommer att köras en gång i månaden som en tredje grupp i vår vanliga Scsgbg Joyride Trail.