En ny cykel är en viktig investering för familjer. Särskilt nu, när föräldrar letar efter säkra och roliga sätt för deras barn att komma ut och hålla igång.

Vi vet att bättre komfort öppnar dörren till mer cykling. För barncyklar kommer den komforten från rätt passform och design som är fokuserad på barn. Eftersom barn växer snabbt och oregelbundet är den perfekta passformen ofta kortvarig. Det vill Specialized ändra på. Barn förtjänar inte bara klassledande cyklar, de förtjänar också en cykel som passar bättre och längre.

jett-sizes-color

Jett är utrustad med komponenter anpassade efter barns förutsättningar och utformad med en justerbarhet som motsvarar ett barns tillväxt över 30 månader.

Riprock

När du är liten är allting möjligt. En trottoarkant är mer än bara en
trottoarkant. En trappa är den klart roligaste vägen nerför. Ett hopp är ju alltid ett hopp, eller hur? På cykeln gör du mer än bara cyklar; du upptäcker nya saker med dig själv och världen
runtomkring. Riprock är med dig på startsträckan.

Barnhjälmar

Specialized barnhjälmar är säkra, välventilerade och kommer i färger och mönster som tilltalar unga. Alla hjälmar är utrustande med MIPS (Multi-Directional Impact Protection System) samt en baklampa för ökad synlighet i både ljus och mörker. De är dessutom justerbara i storlek för att säkerställa bästa möjliga passform.