80-100 cm

Stigcyklar har mycket att leva upp till. De ska enkelt ta dig uppför de brantaste klättringarna och ge dig den kontroll du behöver för att köra utför de mest krävande slutningarna. En diger kravlista, men också en perfekt beskrivning av varenda stigcykel som Specialized har att erbjuda.

Visa alla modeller

100-115 cm

Det är inte mycket som slår känslan av cykla fram på skogsvägar i full fart med en grusvägsracer. Äventyret, närheten till naturen och avsaknaden av trafik. Med komfortabel geometri, bredare däck, vibrationsdämpning i sadel och styre är detta cyklar som klarar alla typer av vägar. Din fantasi sätter gränserna för vad som är möjligt.

Visa alla modeller

115-130 cm

När helgen närmar sig och äventyret kallar, behöver du en pålitlig följeslagare för att ta dig an stigarna. Om du föredrar XC är Rockhopper modellen att satsa på, letar du efter stabilitet och kontroll är Pitch ditt naturliga val. Här hittar du troligtvis din första mountainbike.

Visa alla modeller

130-145 cm

När tävlingar avgörs på hundradelar och då farten och terrängen utsätter cykeln för otroliga påfrestningar är det lätt att bli kräsen när det kommer till utrustning. Specialized involverar några av världens bästa cyklister i sin produktutveckling och alla produkter har testats till det yttersta. Full gas.

Visa alla modeller

145-160 cm

I sin strävan att skapa världens snabbaste cyklar gör Specialized det tydligt att summan är viktigare än delarna och att alla egenskaper kalibreras exakt rätt så att du kan köra så fort som möjligt. Landsvägar kommer i många smaker och Specialized har modeller för alla preferenser.

Visa alla modeller
storlekstabell-barn