Performance

I sin strävan att skapa världens snabbaste cyklar gör Specialized det tydligt att summan är viktigare än delarna och att alla egenskaper kalibreras exakt rätt så att du kan köra så fort som möjligt. Landsvägar kommer i många smaker och Specialized har modeller för alla preferenser.

Visa alla modeller

Gravel

Det är inte mycket som slår känslan av cykla fram på skogsvägar i full fart med en grusvägsracer. Äventyret, närheten till naturen och avsaknaden av trafik. Med komfortabel geometri, bredare däck, vibrationsdämpning i sadel och styre är detta cyklar som klarar alla typer av vägar. Din fantasi sätter gränserna för vad som är möjligt.

Visa alla modeller

Cyclocross

Kul, galet eller ren och skär pina. Oavsett hur du skulle beskriva cyclocross så går det inte att blunda för att det är en av höstens och vinterns höjdpunkter. Här hittar du dedikerade cyklar som är framavlade för att vinna.

Visa alla modeller

Triathlon

Specialized har alltid siktet inställt på Kona och det märks när de bygger cyklar för triathlon. Optimal position för minimalt luftmotstånd utan att för den delen glömma bort det antal timmar som krävs i sadeln. Lägg där till alla innovativa lösningar för förvaring av vätska och energi samt smarta funktioner för att underlätta transport.

Visa alla modeller