Cross Country

I decennier har Specialized optimerat receptet för lätt möter snabb. Resultatet finner du här. En uppsättning Cross Country-cyklar som är snabba som blixten och dessutom otroligt kapabla i tuff terräng. Om du vill köra fort så har du kommit helt rätt.

Visa alla modeller

Trail

Stigcyklar har mycket att leva upp till. De ska enkelt ta dig uppför de brantaste klättringarna och ge dig den kontroll du behöver för att köra utför de mest krävande slutningarna. En diger kravlista, men också en perfekt beskrivning av varenda stigcykel som Specialized har att erbjuda.

Visa alla modeller

Motion

När helgen närmar sig och äventyret kallar, behöver du en pålitlig följeslagare för att ta dig an stigarna. Dessa cyklar fungerar lika bra för motionslopp som att utforska skogen och berget. Här hittar du troligtvis din första mountainbike.

Visa alla modeller

Downhill och Dirt

När tävlingar avgörs på hundradelar och då farten och terrängen utsätter cykeln för otroliga påfrestningar är det lätt att bli kräsen när det kommer till utrustning. Specialized involverar några av världens bästa cyklister i sin produktutveckling och alla produkter har testats till det yttersta. Full gas.

Visa alla modeller